Not known Details About آنفولانزا معارفی
Not known Details About آنفولانزا معارفی
Blog Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
سلطان علیان با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا به دلیل همپوشانی و شباهتش با علائم بیماری کرونا، در صورت عدم کنترل باعث ایجاد یک معضل جدی برای سیستمهای بهداشتی میشود، ادامه داد: بدیهی است که واکسیناسیون برعلیه آنفلوآنزا میتواند تا حدود زیادی از شیوع این بیماری و تشدید معضل پاندمی کرونا پیشگیری کند.
واکسن آنفولانزا یکی از انواع واکسنهای تولید شده میباشد که بدن را در مقابل ابتلا به آنفولانزا محافظت میکند.
عضو انجمن علمی میکروبشناسی ایران بیان کرد: سه نوع واکسن برای آنفلوانزا داریم. یکی واکسن ایرانی "فلوگارد" است که افراد زیر ۱۸ سال و سالمندان نمیتوانند آن را تزریق کنند و واکسن هلندی چهار ظرفیتی "اینفلووک" و فرانسوی "وکسی گریپ" نیز موجود است و طبق پروتکل میشود برای کودکان هم تزریق کرد.
استراحت و مصرف مایعات را فراموش نکنید و درصورتیکه علائمی مانند تبولرز، تنگینفس و اسهال و استفراغ دارید حتماً با پزشک صحبت کنید. در سامانه دکترساینا میتوانید بدون اتلاف وقت و بدون نیاز به مراجعه حضوری، مشاوره آنلاین پزشکی دریافت کنید.
از آنجا که آب چغندر دارای نیترات بسیار زیادی میباشد، می تواند به بدن شما در مقابله با عفونتهای تنفسی کمک نماید. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش بسیار مهمی را ایفا مینمایید.
مرگ و میر ناشی از این بیماری در بین افراد بالای ۶۵ سال شایع است، اما احتمال وقوع آن برای کودکان و جوانان هم وجود دارد.
رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامهی غذایی گفته میشود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل میرسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش مییابد.
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که آنفولانزا افغانی این رژیم غذایی خواص و تاثیرات بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود بیماریهایی نظیر ؛
مشکلات گوارشی: بعضی از گونههای ویروس آنفلوآنزا باعث اسهال، حالت تهوع، درد معده یا استفراغ میشوند.
برای کاهش علائم درد و تب ناشی از آنفولانزا میتوان از مسکنهای بدون نیاز به نسخه استفاده کنید.
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.